Kunst Uit & Thuis

Stelt u zich eens voor; na een inspirerend bezoek aan een museum met aansluitend een heerlijke lunch, geeft een bekende bariton, pianist, strijkkwartet, trio of violiste een privérecital van ongeveer 40 minuten. Bij hem of haar thuis of op een bijzondere locatie.

Het is geen droombeeld, het kan! Uw Cultural Companion Stephan Brekelmans maakt het mogelijk. Zo kunt u in deze tijd van beperkte mogelijkheden – toch volop genieten van musea en klassieke muziek. Zelfs nog persoonlijker en exclusiever dan ooit tevoren.

Het werkt zo: u geeft aan welk museum of welke tentoonstelling u graag wilt bezoeken in Nederland of België. Ter inspiratie ontvangt u een staalkaart met musea. Wellicht is er nog een museum dat u altijd al had willen bezoeken of waarvan u het bestaan niet eens kende.
Vervolgens bespreken we uw muzikale voorkeuren. Stephan zoekt daar in zijn internationale netwerk een lokale topmusicus of jong talent bij. Veel musici blijven vooralsnog noodgedwongen thuis en missen het contact met hun publiek enorm. Voor hen is er niets fijner om in besloten kring toch een optreden te verzorgen.

Op de afgesproken dag, brengt Stephan u veilig (met maximaal 2 personen) van deur tot deur in een luxe auto die volledig voldoet aan alle huidige afstands en beschermingsregels. Lunch en of diner worden naar uw wensen ingevuld. Bij mooi weer maken we er mogelijk een picknick van.

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om alleen voor het museum of uitsluitend voor het privérecital te kiezen.

Met Kunst en Muziek uit en thuis verwent u zichzelf niet alleen met een zeer bijzonder uitje, maar ondersteunt en stimuleert u de vaak zwaar getroffen musici, die veel opdrachten hebben zien verdampen.

Voor een kostenindicatie, neemt u graag contact met me op via het contactformulier of mobiele nummer.

Stephan Brekelmans

 

Stephans culturele nieuwsgierigheid gecombineerd met zijn charisma en empathie maken hem bij uitstek geschikt om uw theater of museumbezoek tot een verrijkende ervaring te maken. Ik vertrouw u van harte aan zijn goede zorgen toe.

Axel Rüger – Secretary/CEO Royal Academy of Arts London-voormalig directeur van Gogh Museum