Exclusieve Huisconcerten

Een huisconcert met allure in uw eigen ambiance.

U heeft de ruimte en ambitie om een prachtig hoogwaardig klassiek recital te hosten in uw eigen ambiance. Een huisconcert met een indrukwekkend optreden door een veelbelovend of gerenommeerd musicus of kamermuziekensemble, geeft u en uw gasten de gelegenheid om in een intieme setting te genieten en nadien met de musici persoonlijk kennis te maken. De ideale inhoud en lengte bepalen we samen.

Met mijn jarenlange ervaring in het muziekmanagement en via mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk kan ik in principe elke gewenste klassieke artiest bij u introduceren.

Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Van contract tot programma, het op gepaste wijze ontvangen en begeleiden van de musici, tot het toezien op de perfecte condities. Ik kan de musici en het programma bij uw gasten inleiden en toelichten. U kunt indien gewenst ook de catering en andere essentiële ingrediënten voor een geslaagd huisconcert aan mij toevertrouwen.

Met dergelijke huisconcerten maakt u uw gasten deelgenoot van uw passie voor schoonheid en cultuur. Het kan een zeer waardevolle dimensie toevoegen aan uw contacten zowel privé als zakelijk.

Ik kom graag bij u aan tafel zitten om te horen waar uw voorkeuren liggen. Piano, viool, zang, harp, strijkkwartet of trio, er zijn veel varianten mogelijk.

Het organiseren van recitals in kleine kring is een mooie traditie van kunstminnaars, die het belangrijk vinden om hun bewondering gestalte te geven. Zo dragen zij mede bij aan de carrières van grote en toekomstige kunstenaars.

Stephan beschikt over een ideale mix van professionaliteit en gezelligheid. Dat maakt hem bij uitstek tot het ideale gezelschap voor museum- en concertbezoek.

Simon Reinink-Algemeen directeur Het Concertgebouw