Stephan is toegewijd, charmant, geduldig en ontspannen, hij heeft een zeer goed oog voor detail en een heerlijk ondeugend gevoel voor humor. In de jaren dat ik met hem werkte, behandelde hij elke situatie waar we in terecht kwamen, hoe moeilijk ook altijd met tact en klasse.

Het is mijn grote genoegen Stephan Brekelmans te hebben leren kennen sinds 2001, na een voorstelling op het Landgoed Linschoten. Wat me onmiddellijk trof was zijn grote warmte, diepe passie voor muziek en de Kunsten in het algemeen. Zijn verbazingwekkende gave om mensen op hun gemak te stellen; bijna alsof je hem al jaren kent. Het leek toen volkomen logisch dat we met elkaar zouden gaan werken en dat hij mijn general management op zich zou nemen. Voor zijn vertrouwen en moed om met mij de nodige risico`s te nemen ben ik hem zeer dankbaar. Stephan is toegewijd, charmant, geduldig en ontspannen, hij heeft een zeer goed oog voor detail en een heerlijk ondeugend gevoel voor humor. In de jaren dat ik met hem werkte, behandelde hij elke situatie waar we in terecht kwamen, hoe moeilijk ook altijd met tact en klasse. Ik twijfel er geen moment aan dat hij voor u een geweldig gezelschap zal zijn voor opera, concerten, musea en andere evenementen. Ik wens hem het allerbeste voor wat zonder twijfel een succesvolle onderneming zal zijn.

Kristian Bezuidenhout-Pianist
© Marco Borggreve