Beleving

Uw bezoek aan concertzalen, theaters, musea en galeries verrijk ik met inhoud, kennis van zaken en gevoel voor detail, in combinatie met een goedgehumeurd en empathisch karakter. We vertrekken samen vanuit uw huis in het door u geprefereerde vervoer of we ontmoeten elkaar op een van tevoren afgesproken plek. Ik deel graag mijn kennis en reflectie met u om er een unieke culturele ervaring van te maken. Zelfs de opera die u misschien al vijf keer gezien hebt of de kunstwerken die u eerder al raakten, komen opnieuw tot leven in weer een heel andere setting, ik bied u stellig nieuwe inzichten. Juist door het leggen van dwarsverbanden met eerdere ervaringen en het ondergaan van geheel nieuwe geeft dit een genoegen dat elke kunstminnaar herkent.

Iedereen brengt zijn eigen kleur en kijk op een voorstelling of expositie mee. Met mij bent u in het gezelschap van iemand die allereerst vele jaren als uitvoerende in operaproducties en concert-uitvoeringen optrad. Later leerde ik als manager van artiesten ook het zakelijk inhoudelijke van het kunstvak meesteren. De diepe liefde en interesse in muziek, theater en beeldende kunsten zal de rode draad voor onze gemeenschappelijke ervaringen zijn.

Mijn ideaal is om u langer en intenser te kunnen laten genieten van deze een-op-een exclusieve uitstapjes dan u wellicht voor mogelijk had gehouden. Hoe fijn is het om samen onderweg al de voorpret van een mooie voorstelling of tentoonstelling te kunnen savoureren.

Alles wat u liever niet zelf regelt, neem ik u liefdevol uit handen. De planning, de kaartjes, de beste plaatsen, het eten vooraf of nadien. Uiteraard ook de reis en een eventuele overnachting op de door u geprefereerde wijze. Vele jaren deed ik dit met toewijding voor zeer gerenommeerde musici. Bovendien weet ik de weg te vinden achter de bühne en stel ik u graag aan uitvoerenden voor, als u daar prijs op stelt.

De reis terug naar huis zal vol zijn van het nagenieten en analyseren van wat we beiden mooi, geweldig of wellicht soms ook niet zo mooi vonden. Misschien zijn we het soms zelfs niet met elkaar eens, ook dat hoort bij een mooie ervaring.

Niets is te gek. Als u naar die éne prachtige voorstelling in Hamburg of Parijs wilt, of naar die once in a lifetime tentoonstelling in Londen dan regel ik alles wat daar voor nodig is. Reizen, hotels, de juiste restaurants, kortom alles wat een dergelijk uitstapje tot een unieke ervaring maakt.

© Cultural Companion

Stephan is toegewijd, charmant, geduldig en ontspannen, hij heeft een zeer goed oog voor detail en een heerlijk ondeugend gevoel voor humor. In de jaren dat ik met hem werkte, behandelde hij elke situatie waar we in terecht kwamen, hoe moeilijk ook altijd met tact en klasse.

Kristian Bezuidenhout Pianist